Kimseye yaranamayan müdür Orhan Uçar acaba bu kez kimin tavuğuna kışt dedi bilinmiyor. Ancak bir müdürün 3. kez görevden alınması “Çekin Erzincan’ın üzerinden şu pis ellerinizi” dedirtti. 

1997 de SSK İl Müdürü iken 28 Şubat mağduru olarak görevden alınıp şef yapılan, 2015 yılında tekrar SGK İl Müdürü olarak atanan Orhan uçar 2017 yılında da fetöcü yaftasıyla görevden alındı.

Erzincan İl Müdürlüğüne atanması gerekirken sürgün olarak telakki edilebilecek şekilde Hakkari'ye gönderilen müdür, hak ettiğini mahkeme kararı ile alarak tekrar Erzincan’a atandı.

Vali Süleyman Kahraman’dan BAŞARI BELGESİ alan,  Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karne uygulamasında 81 İl içinde 3. olan il müdürü Orhan Uçar bu kez de bilinmeyen bir sebeple İl Müdürlüğü görevinden alınarak araştırmacı kadrosuna atandı. İl müdürüne yapılan bu haksızlıklığın en kısa sürede giderilmesi gerekiyor.

                KİM OYNUYORSA ONUN

                Sosyal Güvenlik alanında Erzincan’da bir firmanın soruşturulmasının önünü açtığı için bunları yaşadığı öngörülen Orhan Uçar’a Erzincanlılar sosyal medyada sahip çıktı.

Editör: Doğu Gazetesi