Erzincan Valisi Mehmet Makas, Çayırlı ilçesi Çataksu Köyü’ndeki sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Çayırlı ilçesi Çataksu Köyü’ndeki Sıcak Asfalt Çalışmasını Yerinde İnceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, Çayırlı Kaymakamı Ahmet Gülderen, Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu, Çayırlı Belediye Başkanı Atınç Bahadır, özel idare yöneticileri, meclis üyeleri ve ilçe siyasi parti temsilcileri ile birlikte ilk olarak Tercan ilçesine bağlı Mercan Beldesi’nde İl Özel İdaresi’ne bağlı sıcak asfalt üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

Ardından Çayırlı ilçesi Çataksu Köyü yolunda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Erzincan Valisi Mehmet Makas, çalışanlar ile bir süre sohbet ederek ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, daha sonra Çataksu Köyü’nü de ziyaret ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi. Köy sakinlerinin isteklerini dinleyen Erzincan Valisi Mehmet Makas, yapılan asfalt çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Doğu Gazetesi