Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda Şireci, görev süresi boyunca, halka hizmeti, hakka hizmet olarak bilip bu düstur üzerine çalışacağını belirtti.
Şireci açıklamasında: “Kıymetli Erzincanlı hemşerilerim, değerli basın mensupları öncelikle hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 31 Ekim 2013 Perşembe günü itibarı ile Ak Parti Genel Merkez tarafından Ak Parti Erzincan Merkez İlçe başkanlığı görevine getirilmiş bulunuyorum.
1,5 yıldır Erzincan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı olarak hizmet etmekteyken verilen bu yeni görevim ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Halka hizmeti hakka hizmet olarak bilip bu düstur üzerine çalışan bu kardeşinizden dualarınızı eksik etmemenizi istirham ediyorum.
Oluşturduğumuz yeni yönetim ile toplumumuzun her kesimini kucaklayıp, önümüzdeki seçim döneminde en iyi neticeyi almak üzere çalışmalarımıza hızla başlayacağız. Hiçbir kimse veya kesime önyargı ile bakmadan, partimizin çalışmalarına katkı vererek, kavga ve çekişmelerden uzak, daima hizmet için çalışacağız. Erzincan’ın menfaatlerinin, her şeyden önemli olduğunun bilinci ile bugüne kadar yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi gayreti içinde olacağız. Bu çerçevede tüm Erzincanlı hemşerilerimizi, çalışmalarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Bu arada gerek internet ortamında, telefonda veya bizzat gelerek tebriklerini ileten dost ve hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyor, hepinize iyi günler diliyorum" dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi