Ak Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av Ferhat Bulut, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında: "Hayatın her alanında varlıkları, emekleri, sevgi dolu yürekleri ve mücadeleleriyle geleceğin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan, dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyoruz.

Ülkemize hizmetleriyle değer katan, eğitimden iş hayatına ve siyasete kadar her alanda kadınlarımızın söz sahibi olmaları sorunlarını dile getirebilmeleri, çözüm önerileriyle yol gösterici olmaları ve öncül rol üstlenmeleri büyük önem taşımaktadır. Tüm kadınlarımıza örnek olacak başarılarıyla adından söz ettiren, genç nesillere ışık tutan, geleceğimize yönelik tehditler karşısında dimdik duran, eğitimli, cesur ve öz güveni yüksek kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli güvencemizdir. Ayrıca kadınlarımız her daim zarafetleri, fedakarlıkları, yüksek duygusal zekaları, nezaketleri ve letafetiyle toplumumuzun kurucu ve denge unsuru olmuşlardır. Kadına saygı, değerlerimizin, gelenek göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın temel dinamiğidir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyoruz. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza, sabır temenni ediyoruz.

İnsanlığın umudunu yeşerten, ülkemizde birlik ruhunu mayalayan, milli manevi değerlerimizi yücelten ve ailelerimize güç katan bütün kadınlarımıza şükranlarımızı sunuyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz" ifadelerini kullandılar.

Editör: Doğu Gazetesi