Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün başkanlığında, mesleki yarışmalar, akademik başarı, imam hatip okulları sosyal ve kültürel yıllık faaliyet takvimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün başkanlığında, Din Öğretimi Şube Müdürü Fikret Ayaz'ın katılımıyla Din Öğretiminden sorumlu İlçe Şube Müdürleri, merkez ve ilçe imam hatip okul müdürleri ile mesleki yarışmalar, akademik başarı, imam hatip okulları sosyal ve kültürel yıllık faaliyet takvimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2021-2022 eğitim-öğretim yılında imam hatip okullarında yapılması planlanan mesleki yarışmalar, mesleki programlar ile bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetler, destekleme ve yetiştirme kursları, pansiyonların işleyişi gibi konularla ilgili istişare ve değerlendirmeler yapıldı. İmam hatip okullarında uygulanan Kalite Takip Sistemi (KTS), Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP), Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerinin Gelişim Programı (DÖGEP) işleyişi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı başarı dilekleri ile tamamlandı.

Editör: Doğu Gazetesi