Erzincan Spor Lisesi Badminton takımı oyuncusu 10. Sınıf Öğrencisi Mehmet Yılmaz şampiyona hakkında düşüncelerini belirtti.

Yılmaz; “İlde 1. olduk. Trabzon’da ki müsabakalarda da 1. Olduk. Daha sonr Bursa’da finallere katıldık 1 inci olmak için, elimizden olmayan aksaklıklar nedeniyle 4 üncü olduk ama seneye daha çok çalışıp 1. olacağız. Bize bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ederiz.’’ Dedi.

Erzincan spor lisesi 12. Sınıf Öğrencisi İclal Başgöze’de yaptığı açıklama da; ‘’Bu yıl Erzincan ilimizde yapılan futsal maçlarında okullar arası kızlarda 2. Olduk. Guruplarda Trabzon’da 1. olduk. Bursa’da müsabakalarda ilimizi temsil ettik. Orada da aksiliklerden dolayı 4. olduk. Bize destek olan okul müdürümüze, antrenörlerimize herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Erzincan spor lisesi Okul Müdürü Hayati Doğan ise yaptığı açıklama da; “2016-2017 eğitim- öğretim yılında Badminton spor dalında okulumuzun çok iyi dereceler yapacağına inanıyordum. Çocuklarımız yaklaşık 8-10 yıldır alt yapılarını oluşturmuş konumdalar Türkiye’de isim yapmış öğrencilerimiz. Yalnız Trabzon’da çok iyi bir gurup müsabakalarından sonra Türkiye finallerinde aksiliklerle Türkiye 1 inciliğini kaybedip Erzincan’a 4 üncü sıralamayı getirdik. Bizim amacımız 1 inci olmaktı. İnşallah seneye aynı öğrencilerle aynı tempoyla çalışarak Türkiye’yi IMSF’de temsil etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen İl Mili Eğitim Müdürlüğümüze, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, hocalarımıza, okul öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Editör: Doğu Gazetesi