Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, 2021-2022 Eğitim öğretim yılı Okul Ziyaretleri kapsamında Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Öğretmenler, öğrenciler ve okul idarecileri ile bir araya gelen Gün, pandemi sonrası geçiş süreci ile ilgili bilgiler verdi. Sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunan Aziz Gün, maske mesafe temizlik kuralların uyulmasının salgından kurtulmak için gerekli olduğunu söyledi. Aziz Gün, öğretmenlere bu süreçte önemli görevler düştüğünü, öğrencilere rehberlik yapmaları gerektiğini belirterek aşı yapılmamış olanların PCR testinin mutlaka yapılması gerektiğini ifade etti. Süreci bir ekip ruhuyla yürütüyor olmamız sorumluluk bilincinin gereği olduğunu belirtti.

Aziz Gün, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına öğrencilerin mutlaka katılım sağlamasının, pandemi döneminde oluşan eksikliklerin giderilmesi için çok önemli olduğunu vurguladı. Öğrencinin çalışmasının temel şart olduğunu vurgulayarak, öğretmenlerimizin de her konuda öğrencimize rehberlik edeceğine inandığını belirtti. TÜBİTAK ve Teknofest yarışmalarının öneminden bahsederek, bu ve benzeri proje yarışmalarına katılımın eğitim kalitesini artıracağından ve öğrencinin vizyonunu genişleteceğini söyledi.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle okuldaki eğitim öğretim ile ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra sağlık ve başarı temennisiyle ziyaretini tamamladı.

Editör: Doğu Gazetesi