Erzincanlı sürücüler, Erzincan’da uzun süre önce başlayan ve yapımı tamamlanamayan terminal kavşağı çalışmalarının çok yavaş ilerlediğini, burada yapılan çalışmaların bir an önce bitirilmesi için yetkililerin gereken önemi vermediklerini söyledi. Kavşakta ki yol güzergâhının da karmakarışık bir hal aldığını belirten sürücüler bazı sürücülerin güzergâhı bilmediği için farklı yollara saptıklarını ve mağdur olduklarını dile getirdiler. Bazı sürücüler yapılan çalışmalar ile ilgili olarak açıklamalarında; “ burada ki çalışmalar yaz aylarında başladı ve oldukça yavaş ilerliyor. Burada ki çalışmaların bir an önce tamamlanması gerekiyor.
 Birkaç ay önce gelen bir arkadaşımız vardı. Burada yapılan çalışmaların çok yerinde olduğunu söyledi. Geçen gün yine gelmişti bizimle alay eder gibi ben iki ay önce geldim çalışmalar başlamıştı şu an baktığımda çalışmalar sanki bir iki haftalıkmış gibi duruyor dedi. Yani diyecek pek bir şey bulamadık çünkü adam haklı.
Bu kavşak çok önemli diğer illere bağlantısı olan ve Erzincan’ın can damarı. Burada ki çalışmaların çok hızlı bir şekilde ilerlemesi gerekirdi. Yetkililerden isteğimiz bu çalışmaların hızlandırılması ve halkın mağduriyetinin en aza indirgenmesidir” dedi.
Editör: Doğu Gazetesi