Tercan Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen veda yemeğine Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Mercan Belediye Başkanı Bayram Bilici, Kargın Belediye Başkanı Zafer Kaya, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, muhtarlar ve dernek temsilcileri katıldı.

Tercan İlçe Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Kaymakam Musa Kazım Çelik’e yapmış olduğu tüm hizmetler için sonsuz teşekkür ederek kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

İlçe ve belde belediye başkanlarının ardından konuşan Kaymakam Musa Kazım Çelik, ‘’2 yıldır görev yaptığımız Tercanımızda birçok sorunu halkımızın desteği ile çözüme kavuşturduk. Görev yaptığımız süre içerisinde başta Erzincan Valiliğimiz, Tercan Belediyemiz, belde belediyelerimiz ve kurumlarımızla uyum ve dayanışma içinde olarak Tercanımız için gece gündüz çalıştık. Kapılarımızı kapatmayıp devletimizle halkımız arasında her zaman köprü olduk. Bilmenizi isterim ki buradan fahri Tercanlı olarak ayrılıyorum bu güzel ve tarihi ilçemiz hep gönlümüzde olacak.’’ diyerek beraber çalıştığı tüm mesai arkadaşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Düzenlenen veda yemeğinin ardından hatıra fotoğrafları çekilirken, Kaymakam Musa Kazım Çelik’e hediyeleri takdim edildi.

Editör: Doğu Gazetesi