Araç altında kalan vatandaşı kurtarmak için yoldan geçen basın mensupları ve vatandaşlar kurtarmaya çalıştı. Şahıs AFAD ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası sıkıştığı yerden çıkarıldı.

            Alınan bilgiye göre; kaza Erzincan’ın Refahiye ilçesinin Çatalçam mevkiinde meydana geldi. Erzincan-Sivas karayolu üzerinde seyir eden Yaşar Keskin yönetiminde ki 24 DT 513 plakalı pikap, Çatalçam yolu ile Erzincan-Sivas karayolunu birbirine bağlayan kavşakta Turan Kumbar yönetiminde ki 44 PK 588 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobil takla atarak orta refüje savruldu. Otomobil sürücüsü Turan Kumbar sıkıştığı yerden basın mensupları ve vatandaşların müdahalesiyle kurtarılamayınca 112, AFAD, İtfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler sıkıştığı yerden çıkarılan otomobil sürücüsü Turan Kumbar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

            Görgü tanıkları ve pikap sürücüsü Yaşar Keskin, kaza anını anlatarak, kazanın kavşakta meydana geldiğini ve aniden yaşandığını söylediler. 

            Aracın altında sıkışarak feci şekilde can veren Turan Kumbar’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Editör: Doğu Gazetesi