Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi 2022 yılı 9. Destekleme Programı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Erzincan Vali Yardımcısı Yunus Emre Temel'in katılımı ile gerçekleştirildi.

"TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına  Vali Yardımcısı Yunus Emre Temel, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Eğitim Müfettişleri Başkanı Selahattin Karaman, Şube müdürleri Abdulvahap Terece, C. Armağan Tarba, Hasan Güneş, Hüseyin Erol, Fikret Ayaz, Murat Karakurt, Turgut Çakmak, TÜBİTAK İl Koordinatörü, okul müdürleri, eğitim sendika temsilcileri, öğretmenler, veliler, okul öğrencileri ve davetliler katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Bilim Fuarına ilişkin: "Mustafa Doğan Anadolu Lisesi 4006 Bilim Fuarı özel eğitim öğrencilerimizin de aktif olarak katılım sağladığı güzide bir fuarımız oldu. Bu güzel eserleri, çalışmaları ortaya koyan başta öğrencilerimize, danışman öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum."

Fuarda sergilenen projelerin sunumunu; Okul Müdürü Sadi Alkan'ın rehberliğinde proje yürütücüsü Suat Şengül, 56 okul öğrencisi, 19 danışman öğretmen gerçekleştirdi. Şehit Jandarma Uzman Fırat Kılıç İlkokulu ve Ziya Gökalp İlkokulu öğrencilerinin de katılarak renk kattığı fuarda 22 proje yer aldı.

Editör: Doğu Gazetesi