Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi 2021 yılı 9. Destekleme Programı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı İl Millî Eğitim Müdürümüz Aziz Gün'ün katılımları ile gerçekleştirildi.

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Şube Müdürlerinden Abdulvahap Terece, Murat Karakurt, Eğitim- İş İl Temsilcisi Deniz Ergün, Türk Eğitim-Sen il Temsilcisi Lütfü Küçük, TÜBİTAK İl Koordinatörü, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, okul öğrencileri ve davetliler katıldı.

Aziz Gün Bilim Fuarına ilişkin düşüncelerini şu şekilde açıkladı: "Erzincan Güzel Sanatlar Lisesinde açılan bilim fuarını çok önemli buluyorum. Bugün de öğrencilerimizin proje hazırlama alışkanlıklarını geliştirmek, düşüncelerini somut olarak projelere yansıtmak maksadıyla düzenlenen fuarı gezerek projelerle ilgili bilgi aldık. Birbirinden güzel projeler geliştiren öğrencilerimizi ve onları yönlendiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin projelerinin gelişerek bilim ve teknolojiye katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu güzel çalışmalarından dolayı başta öğrencilerimize, danışman öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum.

Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında 18 alt proje yer almıştır. Bilim Fuarında araştırma türünden 9, incelemeden 4 ve tasarım türünden 5 proje çeşidi olmak üzere toplamda 18 proje sergilenmiştir. Bilim fuarı ve okul sergisinin hazırlanmasında emek veren başta öğrencilerimize, danışman öğretmen ve okul yöneticilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.”

Editör: Doğu Gazetesi