Türk Sağlık Sen Erzincan Şube Başkanı Ahmet Han Gülırmak ve yönetim kurulu üyeleri Erzincan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret ederek başkan Muzaffer Koşan ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeni yönetime seçilen Türk Sağlık Sen Erzincan Şube Başkanı Ahmet Han Gülırmak ve yönetim kurulu üyeleri Erzincan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret etti.

Ziyarette Sendika çalışmaları ile ilgili çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Gülırmak, Yönetim olarak sağlık alanında eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalar başlattık. Yapacağımız çalışmalar ile ilgili bilgi verme anlamında ilk olarak Erzincan Gazeteciler Cemiyetimizi başkan Muzaffer Koşan nezdinde siz gazetecileri ziyaret ettik. İnşallah bundan sonra sizlerle daha sık görüşmek ve sesimizi duyurmanız noktasında desteklerinizi bekleyeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan, “Özellikle Salgın sürecinde görev yapan doktor, hemşire ve  her kademedeki sağlık personeli salgının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveri ve gayretle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirdiler, Bizlerde Erzincan Basını olarak tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımızı iletiyoruz.

Başkan Koşan, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti ve Erzincan basını olarak yapacağınız çalışmalara destek verdik, desteklerimiz devam edecek şeklinde konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi