15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında topladığı puanlarla 340 Kulüp içinde Türkiye Şampiyonu Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü oldu

15-20 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde 340 kulübün ve 912 sporcunun katılımıyla yapılan, 15 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında topladığı puanlarla 340 Kulüp içinde Türkiye Şampiyonu Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü oldu.

Ferdi olarak alınan dereceler şu şekilde oluştu;

Tek bayanlar kategorisinde Aleyna Korkut Türkiye birincisi, Karışık çiftler kategorisinde Nisanur Çimen/Gökay Göl Türkiye birincisi, Elif Rabiya Şimşek Kayserili partneri ile Türkiye üçüncüsü, Çift Kızlar Kategorisinde Alyena Korkut/Nisanur Çimen Türkiye ikincisi, Elif Rabia Şimşek ise bu kategoride Zonguldaklı partneri ile Türkiye üçüncüsü, Tek Erkekler kategorisinde Gökay Göl Türkiye üçüncüsü oldular. Aynı zamanda en şampiyonanın en başarılı Antrenörü Erzincan Antrenörü Uğur Erçetin seçilerek ödünü aldı. Yine en çok madalya alan il olarak da Erzincan birinciliği kaptırmadı.

Yapılan açıklamada; “Milli takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan sporcuları, kulüpleri olan Erzincan Türk Telkom Spor Kulübü ve İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcularından oluşan sporcularımız kulüplerin destekleriyle de Erzincan’a ve ülkemize  madalyalar kazandırmaya devam edecekler” denildi.

Editör: Doğu Gazetesi