Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında düzenlenen basın toplantısına MHP İl Başkanı Bekir Aksun, Merkez İlçe Başkanı Salih Aksu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Vasfi Karatepe ve çok sayıda partili katıldı.

Uğur Eraslan, Milliyetçi Hareket Partisi İL Başkanlığı binasında yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Bugün , dünkü gibi nasıl bir arada isek Erzincan’ımıza hizmet etmek için yarın da bir arada olacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Allah’ın izni ile.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden sizlerin de teveccühü ile Belediye Başkanı Aday Adayı oldum. Evvelen bu şerefi bana nasip eden yüce Allah’a hamd ediyorum. Daha sonra bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen başta Erzincanlı hemşehrilerimiz olmak üzere, dava arkadaşlarım ve aileme de teşekkürü bir borç biliyorum.

Erzincan kıymetli bir beldedir, mümtaz bir şehirdir. Mekke ve Medine’ye vakıflık etmiş bir beldedir. Cami ile Cemevinin el ele, gönül gönüle yaşadığı bir beldedir. Erzincan Evliyaları sinesinde misafir eden bir beldedir. Erzincan; Terzibaba’nın, Abdurrahim Reyhani Hazretlerinin, Dede Paşanın, Piri Sami Hazretlerinin misafirhanesidir, Ve yine Erzincan; Munzur Babanın, Derviş Cemalin, Düzgün Babanın Sultan Seydi Hazretlerinin kültür coğrafyasıdır, manevi coğrafyasıdır. Bu şehir kardeşliğin şehridir, birliğin, beraberliğin şehridir ve kıyamete kadar da öyle kalacaktır inşallah.

Ben Milliyetçi Hareket Partisinin aday adayıyım, bu adaylıktan şeref duyuyorum. Ancak bir tek dava arkadaşlarımın değil Erzincan’ın desteğini talep ediyorum. Erzincanlının teveccühünü istiyorum. Hiçbir ayrım yapmadan AK Partili kardeşlerimizin desteğini istiyorum. AK Partili kardeşlerimizin desteğini adaletsizliğe ve israfa dur demek için istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönül veren hemşehrilerimizin desteğini istiyorum.

Cumhuriyet Halk Partili Kardeşlerimizin desteğini istiyorum, Cumhuriyet Halk Partili Kardeşlerimizin desteğini haksızlıklara dur demek için istiyorum.

Büyük Birlik Partili, Sadet Partili, adını sayamadığım bütün siyasi partili kardeşlerimizin desteğini yaşanılabilir bir Erzincan için istiyorum.

Yüce Allahtan 31 Mart seçimlerinin Erzincan’ımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Gerek Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olan arkadaşlarına ve gerekse de diğer siyasi partilerden aday adaylığını açıklayan arkadaşlarıma bu demokratik yarışta başarılar diliyorum. Erzincan için yola çıkan herkese rabbimden kolaylıklar niyaz ediyorum”

Editör: Doğu Gazetesi