Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı’nca yürütülen, kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezunların mahallinde uygulayacağı projelere 100 bin TL'ye kadar hibe desteği başvuru süresi uzatıldı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı’nca yürütülen Proje kapsamında; 2022-2024 yılları arasında, 81 ilde, kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri eğitimi veren bölümlerinden mezunların mahallinde uygulayacağı projelere 100 bin TL'ye kadar hibe desteği verilecek. Bilgisini, uzmanlığını kırsalda buluşturmak isteyenlerin başvurularını bekliyoruz.

Başvurularınızı 15 Mart 2022 tarihi saat 23:59'a kadar https://uzmaneller.tarimorman.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifresi ile yapabilirsiniz. Başvuru koşullarına ve ilgili mevzuata da aynı linkten ulaşabilirsiniz” denildi.

Editör: Doğu Gazetesi