Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete ’de yayımlanan atama kararına göre Giresun’un Espiye ilçesi Kaymakamlığı’na atanan Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk, Ankara’nın Bala ilçesi Kaymakamlığı’na atanan Çayırlı Kaymakamı Mithat Can Kutluca ve Bolu’nun Göynük ilçesi Kaymakamlığı’na atanan Otlukbeli Kaymakamı Eyyüp Güngör için veda yemeği verdiler..


Gerçekleştirilen veda yemeğine; Erzincan eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, 3. Ordu Harekât Kurmay Yar başkanı Kurmay Albay Nurettin Aydoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Akın Çiçek, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ümit Şahin, ilçe kaymakam ve eşleri ile bazı kamu kurum müdürleri katıldı.. Düzenlenen veda programında yenilen yemeğin ardından katılımcıların duygu ve düşünceleri alındı.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş yaptığı konuşmada Espiye Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Bala Kaymakamı Mithat Can Kutluca ve Göynük Kaymakamı Eyyüp Güngör’e yeni görev yerlerinden başarılar dileyerek, hayatları boyunca eş ve çocuklarını ihmal etmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.


Konuşmaların ardından Erzincan Sayın Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve davetliler Erzincan’ı unutmamaları adına Espiye Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Bala Kaymakamı Mithat Can Kutluca ve Göynük Kaymakamı Eyyüp Güngör’e Erzincan bakırı ve çeşitli hediyeler taktim ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi