Erzincan Valisi Ali Arslantaş, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Ali Arslantaş gerçekleştirdiği ilk ziyarette esnafların iş durumu ile ilgili bilgi alıp, taleplerini dinleyerek, kendilerine hayırlı işler bol kazançlar diledi.


Bölge esnafı ise işyerlerinde Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, daha sonra Yeni Sanayi Sitesi’nde ki oto elektrik esnaflarından Mehmet ve Cemil Ağzıtemiz kardeşlerin kahvaltı sofrasına misafir oldu.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi’nde ki oto elektrik esnaflarından Mehmet ve Cemil Ağzıtemiz kardeşlerin işyerlerini ziyaret ettiler.


Gerçekleştirilen ziyarette Mehmet ve Cemil Ağzıtemiz kardeşler kahvaltı davetlerini kırmayan Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkürlerini ileterek, kendilerini işyerlerinde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise oto elektrik esnafı Mehmet ve Cemil Ağzıtemiz kardeşlerin istek ve taleplerini dinleyerek, hayırlı işler bol kazançlar diledi.

Editör: Doğu Gazetesi