AFAD Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik ile mahalle muhtarları, İl Müftülüğü personelleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Mehmet Makas, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik yapılan bilgilendirme ve bilinçlendirme faliyetleri ile yapılan denetimlerde mahalle muhtarlarının, Müftülük personellerinin ve okul müdürlerinin katkı ve desteğinin önem arz ettiğini belirterek, salgın ile mücadeledeki başarı için herkesin tam bir iş birliği ve dayanışma ruhuyla hareket etmesi gerektiğini kaydetti.

Bugüne kadar koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlarımızı bilinçlendirme çabası içinde olunduğunu hatırlatan Makas, ilimizdeki vaka sayılarının artması sebebiyle yapılan uyarılara rağmen kurallara uymayarak, vatandaşların hayatını riske atan kişilere gerekli cezai işlemlerin tavizsiz bir şekilde uygulanacağını belirtti.

Editör: Doğu Gazetesi