Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, Kemah İlçesi Eski Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Camuz, Muradiye Camii İmam Hatibi Lütfi Taşçı ailesi ve koruyucu ailelerden Doğan Ailesi Erzincan Valisi Mehmet Makas'a ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.


Ardından Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, Vali Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.
Daha sonra Kemah İlçesi Eski Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.


Gün içerisinde devam eden ziyaretlerde İş İnsanı Mürsel Sürücü, Erzincan Valisi Mehmet Makas'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.


Ardından görev yeri değişen İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Ahmet Camuz, Vali Mehmet Makas’a veda ziyaretinde bulundu. Birlikte çalışmaktan memnun olduğunu dile getiren Makas, yeni görevinde başarılar diledi.


Daha sonra Bursa Muradiye Camii İmam Hatibi Lütfi Taşçı ailesi ile birlikte Vali Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ettiler.
Son olarak, koruyucu ailelerimizden DOĞAN Ailesi çocukları ile birlikte Vali Makas’a ziyarette bulundular.


Misafirleri ile bir süre sohbet eden Mehmet Makas, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Editör: Doğu Gazetesi