Erzincan Belediyesinden yapılan bilgilendirmede,  “Belediye olarak çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal gelişimlerine katkı sunmak ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak amacıyla Yaz Okulları'nı açıyoruz. Ayrıca Ulalar Spor Kompleksinde kadınlara yönelik olarak Step ve Aerobik dersleri de verilecek” denildi.

Farklı branşlarda verilecek olan kurslarla yüzlerce çocuğa kapılarını açan Erzincan Belediyesi Yaz Spor Okulları ile tatil döneminde çocuklara sporla iç içe bir tatil yaşatacak.

Yaz spor Okullarında öğrencilerin sporla tanışmaları, sağlıklı fiziksel gelişimlerine katkı sunulması amaçlanıyor. Ayrıca Ulalar Spor Kompleksinde kadınlara yönelik Step ve Aerobik dersleri de verilecektir.

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde; Futbol, Dart, Bocce, Bağlama ve Ses eğitimi kursları ile çocukların hem eğlenmeleri hem de spor yaparak bedensel ve zihinsel gelişimlerine destek sağlanması hedefleniyor.

Başvurular 20 Haziran – 05 Temmuz 2023 tarihleri arasında, Çarşı Mahallesi TOKİ Konutları Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacak.

Ahır yangını korkuttu! Ahır yangını korkuttu!

Haber Merkezi

Editör: Saliha Kara