Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)’un desteği ile toplamda 73 ilden; 135 oda ve borsa, 15 kalkınma ajansı, 70 kurum ve 485 firmanın katıldığı fuarda, başta coğrafi tescilli ürünler olmak üzere yüzlerce yöresel ürünün tanıtımı yapılıyor.

24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında açık kalan fuarda, Erzincan’ı Erzincan Ticaret Borsası, yöresel ürünler satan firmalar temsil ettiler.

Yoğun ilgi gören Erzincan standında Erzincan’a has ürünler fuara katılanlara tanıtıldı.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak konuşan Erzincan Ticaret Borsası Başkanı Nadir Akar; “Erzincan Ticaret Borsası olarak Erzincan’ımıza has ürünlerimizi burada tanıtıyoruz. Peynir ve bakır gibi yöresel ürünleri tanıtmak için Antalya’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)’un desteği ile bu yıl 9.’su düzenlenen, Yöresel Ürünler Fuarı (Yörex)’e katıldık. Her sene olduğu gibi bu sene de Ticaret Borsası olarak Erzincan’ı temsil ettik” dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği ve Antalya ERSİAD Başkanı Mustafa İlhan; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)’un desteği ile Antalya Expo Center’da  bu yıl 9.’su düzenlenen, Yöresel Ürünler Fuarı (Yörex)’de, Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği ve Antalya ERSİAD olarak, Erzincan Ticaret Borsası tarafından açılan standa geldik. Bizler Antalya’da yaşayan Erzincanlılar olarak böyle bir etkinlikte Erzincan’ımıza ait bir standın olmasından memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi