Ziyaret ettiği okullarda öğrencilere hitap ederek, hafta başı olması münasebeti ile her iki okulda da bayrak törenine katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.

TOBB Binali Yıldırım Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaretinde öğrencilere hitabında “Diğer okullarda söylediğim gibi zaman su gibi akıp geçiyor, bunun kadrini kıymetini bilelim. Bir gün 24 saattir, bir hafta 7 gündür, bir ay 30 gündür, bir yıl 365 gündür zaman herkes için aynıdır ama, zaman sizin değerlendirdiğiniz andır. Su akarken testiyi dolduruyor muyuz, sadece öğretim yönünden değil, eğitim yönünden ve diğer yönlerden de buna bakmak lazım. Ücretsiz ders kitaplarının içeriğinin yeterli olduğunu ifade ederek kitapları düzgün kullanalım” dedi.

Güvenlik Ortaokulu’nu ziyaretinde de öğrencilere hitap eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz GÜN “8.sınıf öğrencilerinin bu sene misafir olduğunu, misafirin de örnek olması gerektiğini ifade ederek, kime örnek olacaktır, nasıl örnek olacaktır. Tabi ki 5, 6, 7. Sınıf öğrencilerine örnek olacaktır. Konuşmasıyla, davranışıyla, ders çalışmasıyla ve tüm davranışlarıyla. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının önemini belirterek mutlaka katılalım, altyapıyı iyi oluşturalım” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi