Cilt bakım rutininde her ürün bir diğerinin tamamlayıcısı niteliğinde olduğundan rutinde sıralama önem arz ediyor. Gece cilt bakımı sırasıyla; temizleme, tonik, serum, nemlendirici, göz kremi ve lip balm uygulaması tavsiye ediliyor.

1)    Cilt Temizliği

Cilt Cilt Bariyeri 1280X562

Gün boyunca cildin maruz kaldığı kirlerin yanı sıra gün boyunca ciltte duran makyaj ve biriken fazla yağ en iyi şekiyde temizlenmeli.

2)    Tonik

Bu günlerde görülen 5 cilt problemi ve korunma yılları_1280x721

Temizlik sonrası tonik ile derinlemesine bir temizlik ve bakım sağlanmalı. 

3)    Serum 

Cilt Serumları 1280X745

Serumlar cildin gece onarılmasını ve yenilenmesini sağlar. Cildin daha pürüzsüz, canlı ve aydınlık olmasına da yardımcı olurlar.

4)    Nemlendirici

krem nemlendirici 22_1280x960

Nemlendirici adımı kırışıklık ve ince çizgi gibi yaşlanma belirtilerini en aza indirmeye yardımcı olur.Bu nedenle bu adımla cildin gün içerisnde kaybettiği nemi geri kazandırmalı.

5)    Göz Kremi/ Dudak Bakımı

Dudak Nemlendiricisi 1280X870

Göz kremi ve dudak bakımı gece bakımı rutininde en son sırada yer alır. Göz kremi elmacık kemiğin üzerinden başlanarak uygulanır. Göz çevresinin rahatlamasına, ton dengesinin düzenlenmesine, ince çizgi oluşumunu en aza indirmeye yardımcı olur.

A-101'e Yaz Öncesi Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi, LED Aydınlatmalı Dikey Şarjlı Süpürge geliyor! A-101'e Yaz Öncesi Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi, LED Aydınlatmalı Dikey Şarjlı Süpürge geliyor!

Dudak bakımı için özel olrak geliştirilmiş lip balm çeşitleri bulunuyor. Doğal özlerle formüle edilen lip balm ile dudaklar gece boyunca nemlendirilmeli...

Editör: Sena ERDOĞAN