Tüketici hakları konusundaki hassasiyetleriyle ile ödül almayı hak eden İnegöllü firmalar, üyesi bulundukları İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından teşekkür plaketi ile onurlandırılıyor.

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de faaliyet gösteren İNMODA firması mobilya kategorisinde, MODİS SOFA firması ise koltuk kategorisinde Tüketici Kalite Ödülü’ne layık görülmüştü. Her iki firma, ödülünü 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü’nde İstanbul Rixsos Pera Otel’de gerçekleştirilen Uluslararası Tüketici Zirvesi’nde almıştı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın mobilya sektöründe faaliyet gösteren üye firmalarını temsil eden 9, 14 ve 20’nci meslek komiteleri, mobilya kategorisinde İNMODA Mobilya, koltuk kategorisinde MODİS SOFA firması firmalarını ziyaret ederek, sektörün tanıtımına katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Tüketici Zirvesi’nde İnegöl’den İTSO üyesi 3 mobilya firmasının tüketici kalite ödülü aldığını belirten mobilya meslek komiteleri üyeleri, “Odamız üyesi 3 firmanın ödül alması, İnegöl’ün bu alandaki kalitesini ortaya koymaktadır. İTSO olarak üyelerimizin bu başarısı bizi sevindirmiştir. Sektörümüze katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak: iha