Adem Küçükkaya

Tercan İlçesi D-100 karayolu üzerinde yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs 860 paket kaçak sigara ile birlikte yakalandı.

Almanya’da Rusya’ya casusluk yaptığı gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı Almanya’da Rusya’ya casusluk yaptığı gerekçesiyle 2 kişi gözaltına alındı

Tercan İlçesi D-100 karayolu üzerinde bulunan Mercan Yol Kontrol ve Arama noktasında icra edilen faaliyette durdurulan yabancı plakalı bir yolcu otobüsünde yapılan arama sonucunda; yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs 860 paket kaçak sigara ile birlikte yakalanarak, adli işlem başlatıldı.

Erzincan Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Valiliğimiz İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca kaçakçılık suçlarının önlenmesi kapsamında; 03.10.2022 tarihinde Tercan İlçesi D-100 karayolu üzerinde bulunan Mercan Yol Kontrol ve Arama noktasında icra edilen faaliyette durdurulan yabancı plakalı bir yolcu otobüsünde yapılan arama sonucunda; yabancı uyruklu 2 şüpheli şahıs 860 paket kaçak sigara ile birlikte yakalanarak, adli işlem başlatılmıştır.

İlimizde kaçakçılık suçlarını önlemeye yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Editör: Doğu Gazetesi