Düzenlenen kahvaltı programına Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Ak Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, Ak Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, Gazetemiz sahibi Gazeteci-Yazar Halil İbrahim Özdemir ve basın mensupları katıldı.
           Kahvaltı programında bir konuşma yapan Erzincan Ak Parti İl Başkanı Burhan Çakır; “ Bilindiği üzere Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından Ak Parti Erzincan İl Başkanı olarak teşkilata katılmış bulunuyoruz. Bu vesileyle sizlerle beraber olmak ve kamuoyunu bilgilendirme adına birlikte olmak istedik. Kamu hizmeti, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte en önce olan kuruluşlar sizlersiniz. Sizin kaderinizle bizim kaderimiz aynıdır.
 Bunun her yerde her zaman somut örneklerini görebiliyoruz. Burada birbirimize ne kadar özlem ve sıkı bir şekilde kaderimizin kesiştiğini gözler önüne seriyor. Sizler bizlerin aynasısınız. Yeri geliyor sizlerde bizler gibi sitemkâr bir dille eleştiriliyorsunuz. Yeri geliyor bizim gibi hak etmediğiniz bir şekilde eleştiriye maruz kalıyorsunuz. Bu konuda Allah sizlerin de bizlerinde yardımcısı olsun. Ben seçimle alakalı az öncede bahsettiğim Erzincan’ın bütün ilçeleri, beldeleri ve merkezleriyle olmak üzere her yere gücümüzün yettiği kadar, nefesimizin gittiği yere kadar inşallah ev ev, kapı kapı bütün teşkilat mensuplarımızla çalışarak her vatandaşımızdan Ak Parti’nin hizmetlerini anlatarak oy isteyeceğiz.
Sonuçta bizler Ak Parti kadrolarında olarak hiç birimizde bunu samimiyetimle söylüyorum makam veya mevki hırsı yoktur. Bizlerde bu makamlardan ayrılacağız. Bizler hiçbir zaman hırs göstermiyoruz, Allah hepimize can sağlığı versin. Allah bizi utandırmasın. Bu vesileyle sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.     
Editör: Doğu Gazetesi