Haber: Adem Küçükkaya

Erzincan Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarında üst yapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Bekir Aksun; Daha modern bir Erzincan için çalıştıklarını belirtti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen üst yapı çalışmaları aralıksız olarak şehrin her noktasında devam ediyor. Ekiplerin aralıksız çalışmalarıyla şehrin sokak ve caddeleri, araç sürücüleri ve yayalar için daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. Ekipler, Atatürk Mahallesi 353. sokakta kaldırım çalışmalarına devam ederken, Mimar Sinan Mahallesi’nde 1180 - 1182 ve Mimarsinan 4 sokaklarda asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Üç sokağa toplamda 1200 ton asfalt döküldü.

Yenilen yolları ve kaldırımları ile daha modern bir Erzincan için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Erzincan Belediyesi olarak şehrin her noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimizin özverili çalışmaları ile araç ve yayalar için konforlu ve güvenli ulaşım sağlıyoruz. Yenilenen yollarımız ve kaldırımlarımız ile daha modern bir Erzincan için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı kullanımlar diliyorum.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi