Merve Kiraz

Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Toplantı salonunda düzenlenen törene; Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, DAP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve projeleri onaylanan kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

4 PKK/YPG’li terörist etkisiz! 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz!

Programda, DAP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, sırasıyla birer konuşma yaparak projelerin Erzincan için hayırlı olmasını dilediler.

Program kapsamında yaptığı konuşmada, Erzincan için öncelikli sektörlerin başında tarım ve hayvancılık sektörünün geldiğini belirten Erzincan Valisi Mehmet Makas, bugün imzalanacak protokoller ile tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik yeni desteklerin sağlanacağını belirtti.

Erzincan’da tarım ve hayvancılık sektörü ile birlikte diğer sektörlerinde gelişmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Erzincan Valisi Mehmet Makas, gerek DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından gerek KUDAKA tarafından ve gerekse de devletimizin sağladığı desteklerle her zaman üreticilerin yanında olunduğunu belirtti.

İmzalanacak olan protokoller kapsamında sağlanacak olan desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Binali Yıldırım'a, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır'a, DAP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen'e ve emeği geçenlere teşekkür eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, bu DAP projelerinin de Türk’ün çağına, Türkiye Yüzyılına nefes olmasını dileyerek, proje faydalanıcısı belediyelere, kooperatiflere ve kurumlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından DAP İdaresi Başkanlığı tarafından onaylanan projelerin protokolleri imzalandı.

Editör: Doğu Gazetesi