Gazeteci Yazar ve Türkiye Yazarlar Birliği Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.  

 Mustafa Doğan Anadolu Lisesinde öğrencilere hitabeden  Halil İbrahim Özdemir: “Hayat problem çözme sanatıdır. Ne kadar çok problem çözerseniz hayata o kadar çabuk hazırlanırsınız. Karşılaştığımız zorluklar  bizi hayata hazırlayan, zirveye taşıyan basamaklardır. Problemleri çözmek demek problemlerle yüzleşerek tanımaktır. Problemi tanıdıktan ve anladıktan sonra  çözmek daha kolay hale gelir.” Dedi.  

Projelerin değerlendirildiği toplantı yapıldı Projelerin değerlendirildiği toplantı yapıldı

 Problem karşısında hayata küsmenin hiçbir anlamı olmadığınını anlatan Halil İbrahim Özdemir: “Taşı eriten suyun sertliği değil, damlaların sürekliliğidir. Bir konu üzerinde sürekli çalışmak ve kararlılık  esastır.  Problemleri çözmekten kaçınmak, yeni problemlerle karşı karşıya kalmaktır. Üniversite imtihanı için çalışan bir öğrenci ne kadar çok test çözerse sınavda o kadar başarılı olur.  Hayattaki  problemleri çözmede başarılı olanlar da iş ve meslek hayatına daha kolay adapte olur ve her türlü sorunu kolayca çözme alışkanlığı kazanır” şeklinde  konuştu.

Editör: Doğu Gazetesi