Yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için karla mücadele ekiplerinin yoğun çalışmalarından dolayı ulaşıma açılan köyleri ziyaret eden ilçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, ve Beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yıldırım ile birlikte Sabırlı Köy okulunu ziyaret etti. 
Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, tüm köy okullarında eğitimin aksamaması için gerekli önlemlerin alındığını ve karla mücadele ekiplerinin sürekli görev başında olduğunu belirtti. 
Kar yağışı ilçelerde etkili oldu 
Erzincan çevre köy ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle 54 köy yolu ulaşıma kapandı. Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne ait 5 ekip, kapalı durumda bulunan 54 köy yolunda karla mücadele çalışması yapıyor.
Erzincan'ın ilçelerinde etkili olan yoğun kar ve tipi sebebiyle, Erzincan merkezde 4, Kemah ilçesinde 6, Kemaliye ilçesinde 15, Refahiye ilçesinde 15, Tercan ilçesinde 2, Üzümlü ilçesinde 2, İliç ilçesinde 10 olmak üzere toplam 54 köy yolu ulaşıma kapandı. Toplam 279 kilometrelik kapalı köy yolunun açılması için Köylere Hizmet Götürme Birliği'nden 5 ekip, 8 greyder, 1 dozer, 2 bıçaklı kamyon ve 5 kepçe ile çalışmalarını sürdürüyor.  
Editör: Doğu Gazetesi