Erzincan Kızılay Kan Merkezi Türkiye’deki en başarılı kan bağış merkezlerinden birisi olarak çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
2013 yılı hedeflerini başarı ile tamamladıklarını belirten Erzincan Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Abdullah Üzer 2014 yılının planlamasını da yaptıklarını belirtti. Üzer açıklamasında; “ Erzincan Kızılay Kan Merkezi olarak, kan alma faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Şuan itibariyle planlamalarımız doğrultusunda çalışmalarımız başarı ile devam etmektedir. 2013 yılı itibariyle Kan merkezimizin belirlediği 13 bin 500 ünite kan bağışını fazlasıyla geçerek, hedeflerimizi tutturmuş durumdayız. Bu anlamda çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. 2014 yılı itibariyle de planlamalarımızı ve çalışmalarımızı yaptık. 2014 yılında ise kan merkezimiz için belirlenen hedef kan bağışı 14 bin ünitedir.
Bu anlamda da planlamalarımızı ve çalışmalarımızı hazırladık. Bu ay itibariyle de yaklaşık bin 450 ünite kan bağışı topladık. Bu tabiî ki bu ayın ana kaynağı askeri birliklerimiz bunun yanında ekiplerimiz düzenli olarak, ilçelerimizde, köylerimizde kan bağışı toplamaktadır. Bunun yanında ise Kızılay Kan Merkezi Erzincan Şubemizde haftanın 6 günü bağış topluyoruz. Bu yıl için koyduğumuz hedeflere ulaşmış durumdayız. İnşallah Erzincan Kızılay Kan Merkezi geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzde ki yıllarda da Türkiye’nin en başarılı kan merkezlerinden birisi olacaktır ve ihtiyaç sahiplerine gereken kanı temin edecektir” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi