Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı, 30 Haziran'ın "Koruyucu Aile Günü" olarak kutlanmasına ilişkin genelge kapsamında ilimizde Koruyucu Aile Günü'nün ilk kutlaması çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlik kapsamında, Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Eşi Elif Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Eşi Ürküş Aksun, Vali Yardımcıları Mehmet Deniz Arabacı, Hüseyin Remzi Konak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cem Halil Mercimek ve çok sayıda katılımcı ile Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş yapıldı.


Erzincan Valisi Mehmet Makas yaptığı konuşmada; “Çocuklarımıza güven içinde ve mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürebileceği sıcak bir aile ortamını sağlayan tüm koruyucu ailelerimize, toplumumuz ve çocuklarımız adına şükranlarımı sunuyor, koruyucu ailelerimize ve çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu bir gelecek diliyorum” dedi


Protokol mensupları ile birlikte koruyucu ailelerin ve çocukların katılımı ile Cumhuriyet Meydanında devam eden programda, palyaçolar eşliğinde şarkılar söylenerek danslar edildi. Koruyucu aileleri ile birlikte eğlenceli vakitler geçiren çocuklar bu organizasyondan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Doğu Gazetesi