Haber: Adem Küçükkaya

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Valiliği Merkez İlçe Köyler Birliği Başkanlığı’nca merkeze bağlı köylerde yapılan kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Kilit Parke çalışmalarının yapıldığı köylerden bazıları olan Ganiefendi Köyü, Yalınca Köyü ve Tatlısu Köylerine giden Erzincan Valisi Mehmet Makas, yaklaşık olarak 8.200 m2'lik kilit parke çalışmasının yapıldığı bu 3 köyde ki köy içi yollarında incelemelerde bulunarak, köy sakinleri ile görüştü.

Erzincan merkeze bağlı köylerdeki köy içi yollarda toplamda 22.000 m2'lik kilit parke çalışmasının yapılacağını belirten Erzincan Valisi Mehmet Makas, çalışmaların bazı köylerde tamamlandığını bazı köylerde de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Erzincan Valisi Mehmet Makas, içme suyu ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından köylerimizdeki köy içi yollara kilit parke yapıldığını ve köylerimizin çamurdan kurtularak daha modern yollara kavuştuğunu belirtti.

Köy sakinleri ile olan görüşmesinde, kilit parke ile kaplanan yollarının hayırlı olmasını dileyen Erzincan Valisi Mehmet Makas, alt yapı çalışmalarının devam ettiği diğer köylerdeki çalışmaların da tamamlanacağını belirterek, tüm köylerin kilit parkeli yollara kavuşacağını kaydetti.

Köylerde yapılan incelemelerde Erzincan Valisi Mehmet Makas’a Erzincan Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Ufuk Akpınar, teknik personeller, müteahhit firma yetkilisi ve köy muhtarları da eşlik ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi