Hakkari'de heyelanda küçükbaş hayvanlar toprak altında kaldı Hakkari'de heyelanda küçükbaş hayvanlar toprak altında kaldı

Haber: Adem KÜÇÜKKAYA

Erzincan Belediyesi tarafından "Mahalleli Soruyor Başkan Cevaplıyor"  sloganı ile başlatılan Mahalle toplantıların 7’ncisi Yeni Mahalle ve Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerinin katılımı ile Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri,  MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Ayaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Yeni Mahalle Muhtarı Remzi Taşkesen, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Oğuz Tekcan, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Savaş Ağsu ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendika Temsilcileri, TÜRKAV İl Başkanı Kürşat Yılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve Mahalle halklarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda daha sonra 3 Yıl içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve planlanan projelerin anlatıldığı tanıtım videosu izlendi.

Programda daha sonra konuşma yapan Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcısı İkram Çamur Yeni Mahalle ve Kazım Karabekir Mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Yeni Mahalle Muhtarı Remzi Taşkesen ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Oğuz Tekcan ise yaptıkları konuşmalarında Mahallelerinde yapılmasını istedikleri işler hakkında açıklamada bulunup,  toplantının yapılamasından dolayı Erzincan Belediyesi Başkanı Sayın Bekir Aksun’a teşekkür ettiler.

Düzenlenen programda konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında şunları ifade etti; “ Çok değerli her iki mahallemizin de sakinleri kıymetli hemşerilerim, okulun uygun salonu olmadığı için her iki mahalleyi ondan dolayı birleştirdik. Muhtarlarımızın da bilgisi doğrultusunda. Katılımlarının için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yapmış olduğumuz mahalle toplantılarında mahalle sakinlerimizin bu ilgisi bizim yapmış olduğumuz işlerin genişliğini gözlemlemekteyiz. Mahalle sakinlerinin arzu ve istekleri doğrultusunda neler yapabilir olduğumuzu da inşallah bu toplantı neticesinde aldığımız notlarla gerçekleştirmiş olacağız. İnsanımıza hizmet etmek öncelikli görevimiz. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum, saygılarımla.” Diye konuştu.

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un konuşmasının ardından soru – cevap kısmına geçildi. Mahalle halkının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Aksun, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri vatandaşların sorularını cevaplandırdılar.

Programın son bölümünde ise Yeni Mahalle Muhtarı Remzi Taşkesen ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Oğuz Tekcan Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Aksun’a teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Editör: Doğu Gazetesi