Haber: Eyyup Taş

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, katı atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapılıyor. Detaylı temizlik çalışmaları ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken yabani ot temizliği de yapılıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Yunus Emre Mahallesi’nde detaylı temizlik çalışmalarını tamamladı.

Şehir genelinde yapılan detaylı temizlik çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bekir Aksun; “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirdiğimiz detaylı temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehir genelinde tüm mahallelerde cadde ve sokaklarda rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra yabani ot temizliği, cadde ve sokakların süpürülüp yıkanması gibi çalışmalarımız ile devam ediyor. Erzincan’da girilmedik cadde ve sokak bırakmadan daha temiz bir
Erzincan için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi