Elon Musk: "Roketleri birbirimize değil, yıldızlara göndermeliyiz" Elon Musk: "Roketleri birbirimize değil, yıldızlara göndermeliyiz"

Haber: Adem KÜÇÜKKAYA

Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı ve İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Recep Gündüz,  Tercan Çadırkaya Beldesini ziyaret ederek Gözeler Mahallesi Camii temel atma törenine katıldı.

Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardın temel atma töreni gerçekleşti. Daha sonra Çadırkaya Belediyesini ziyaret eden Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı, Çadırkaya Belediye Başkanı İshak Birol’ dan Çadırkaya Beldesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Tercan İlçe Müftüsü Hekim Şahin ve Tercan AK Parti İlçe Başkanı Levent Seven Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı’ ya eşlik ettiler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Recep Gündüz; “Yıldırım düşmesi sonucu yıkılan Tercan İlçesi Çadırkaya Beldesi Gözeler Mahallesine inşa edilecek camii taban 265 metre kare olup giriş kat taziye evi çay ocaği ve abdesthane üskat camii olarak projelendirildi. 1 ana kubbe 2 küçük kubbesi olacak. Halkımıza ve Erzincan’ımıza hayırlı olsun” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi