Erzincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hafızlığını tamamlayan hükümlüye belge takdimi ve "Dinim İslam Temel Dini Bilgiler" sınavında dereceye girenler için Erzincan İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem ve Erzincan İl Müftülüğü Musiki Ekibi'nin katılımıyla konferans, konser ve ödül takdim programı düzenlendi.

Erzincan’da bulgur kazanları kaynamaya başladı Erzincan’da bulgur kazanları kaynamaya başladı

Cezaevi Vaizi Engin Keleş'in sunumuyla başlayan programda İstiklal Marşı okundu ve Manevi Rehber Murat Seser Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Kurum Vaizi Engin Keleş, programın başında Manevi Rehberlik Birimi faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve şu ana kadar Erzincan T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda 6 hükümlünün hafızlığını tamamladığını ifade etti.

Erzincan İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, Kur'an-ı Kerim'in önemi, hayatımıza etkisi ve hafızlığın önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Erzincan İl Müftülüğü Musiki Ekibi'nin müzik dinletisiyle devam eden programda, Erzincan İl Müftülüğü tarafından hafızlığını tamamlayan hükümlüye İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem tarafından Hafızlık Belgesi ve para ödülü takdim edildi.

"Dinim İslam Temel Dini Bilgiler" sınavında dereceye girenler için belirlenen sırasıyla 1500, 1000 ve 750 TL para ödülleri ise Kurum 1. Müdürü Nilüfer Tunçkılıç ve 2. Müdür Gülbahar Kan tarafından takdim edildi.

Editör: Adem Küçükkaya