KOÇ

Kırılgan egolarınızı belli etmemek için kendinizi gizliyorsunuz. Kendinizi beğenmişliğiniz yüzünden etrafınızdaki insanları kaçırıyorsunuz. Üstelik bu size keyif veriyor.

BOĞA

Boğa burcu olarak güzellik ve estetik takıntınızın yanı sıra paraya ve şöhrete de saplantılısınız. Bu duygunuz sizi biraz burnu havada yapıyor. Para takıntınız marka takıntınızı da beraberinde getiriyor. Bunların yanı sıra cahilliğe de tahammülünüz yok.

Makyaj süngeri nasıl ve ne sıklıkla temizlenmeli Makyaj süngeri nasıl ve ne sıklıkla temizlenmeli

İKİZLER

Ne içeceğinize bile karar veremiyorsunuz. Hep başkalarına danışıyorsunuz, onları da bıktırıyorsunuz. Hayatı bu kadar zorlaştırmayın.

YENGEÇ

Kriz meselelerinin başrolündesiniz ama hep siz mağdursunuz. Bütün kötü şeyler sizin başına gelmiş, siz hiçbir şey yapmamışsınız. Oysa biraz yakından baksanız hatalarınızı fark edeceksiniz.

ASLAN

Hiç geleceği düşünmeden her durumu kınamaya müsaitsiniz. Gösteriş yapma merakınız da sizi zaman zaman itici biri yapabiliyor.

BAŞAK

O kadar detaycısınız ki gördüğünüj her kusur da sorun çıkarıyorsunuz. Evin içinde sizinle yaşamak çok zor. Takıntılarınız sizi zor bir insan yapıyor.

TERAZİ

Sizi herkes minnoş bir ev kedisi zannediyor ama içinizde bir aslan yatıyor. Damarınıza basılırsa fena pisleşiyorsunuz. Yetmiyor çok konuşup kafa açıyorsunuz. Olaylı aşk ilişkileriniz yüzünden hep gündemdesiniz. Bu kaos sizin hoşunuza gidiyor.

AKREP

Paranoyak birisiniz, her şeyden nem kapmaya açıksınız. Bu ilişkilerinizde güvensizliğe neden oluyor. Takıntılarınız yüzünden her şeyi kontrol etme çabasına girip bütün işi batırıyorsunuz. 

YAY

Her konuya burnunuzu sokuyorsunuz. Sonra aşırı sinir ve stresten çekilmez biri oluyorsunuz. Ne siz kendinizi, ne de başkaları sizi tutamıyor. Meseleleri abartıp, kafanızda kuruyorsunuz!

OĞLAK

Geleneklere ve aileye o kadar bağlısınız ki bağnaz inançlarınız ve kurallarınız var. Hayat değişiyor, dünya gelişiyor. Biraz adapte olmaya çalışsanız olmaz mı?

KOVA

Uçuk kaçık ne kadar mesele varsa hepsi sizde! Her şeyi biliyorsunuz, araştırıyorsunuz. Ortamda satılacak bilgiler ediniyorsunuz. Sonra da 'Amma kafa açtın ya!' dedirtiyorsunuz. Kendinizi beğenmişliğin de cabası!

BALIK

Her koşulda siz mağdur olabilir misiniz, sizce? İtiraf edin şöyle bir düşünüp 'Ama o da böyle yaptı!' diye isyan ettiniz. Hep kendinizi mağdur ve suçlu konuma atıyorsunuz. Her kötü şey sizin başına gelmiş. Ama aldanırken aldatmaya da meyillisiniz. 

Editör: Sena ERDOĞAN