Rüyada arı görmek, arı soktuğunu görmek ne anlama gelir Rüyada arı görmek, arı soktuğunu görmek ne anlama gelir

Diyet fazla kilolardan kurtulmak için uygulanan çeşitli yöntemlerin arasında de yer alır. Değiştirilen yeme alışkanlıkları ile kişiler kilo vermeyi amaçlar. Ancak kilo verme hırsı kişileri zamanla doktor kontrolü dışında ki uygulamalara yöneltir. Ortaya ise ilginç diyet programları çıkar.

İşte birbirinden ilginç diyetler

Pamuk Topu Diyeti

Bu diyetle portakal suyuna veya limonataya batırılmış en fazla 5 pamuk topu yenilebiliyor. Ancak uzmanlar tarafından bu yöntem oldukça zararlı bulunuyor.

Dil Bandı Diyeti

Dil üzerine posta pulu büyüklüğünde kısıtlayıcı bir yamanın dikildiği estetik ameliyatı içeren bu diyet, katı gıdaları yemeyi o kadar acı verici hale getirir ki hastalar sadece sıvı tüketir. Diyet ayda 15 kilograma kadar kilo vermeyi vaat ediyor ve uzmanlar tarafından sakıncalı bulunuyor.

Mavi Filtreli Diyet

Bu diyet kişilerin mavi gözlük takarak yemek yemesini içeriyor. Gözlük yiyeceklerin daha az iştah açıcı görünmesini sağlıyor.

Bebek Maması Diyeti

Bu diyet  günde 16 kavanoza kadar bebek maması yemeyi içeriyor.

HZ. İSA Diyeti

Bu diyette organik meyvelere, sebzelere, tahıllara, balıklara, et ve kümes hayvanlarının tüketilmesine izin veriliyor. Ancak domuz eti ürünlerinin, işlenmiş gıdaların, makarnaların, ekmeklerin ve tahılların tüketilmesi yasaklanıyor. Diyet 40 gün sürüyor.

Kulak Zımbalama Diyeti

Bu uygulama, her kulağın iç kıkırdağına cerrahi zımbaların sabitlenmesini içeriyor. Uygulamanın iştah kestiği iddiea ediliyor.

Buz Diyeti

Kilo vermek için uygulanan bu diyette her gün bir litre buz yenilir. Buz çiğnenmez ağızda eritilir. Bu diyetin beyne doyma sinyali verdiğine inanılır.

Editör: Sena ERDOĞAN