Ordu caddesi’nde Askeri amaçlı olarak kullanılan Lojmanların satışı Toki tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 bin 235 metrekarelik 3 ayrı bölgenin satışına Erzincan’dan birçok kesim katıldı. % 25’i peşin, kalan tutar ise 60 ay vade ile ödenmek üzere yapılan satışlara katılmak için 100 bin tl geçici teminat istenildi.

                Erzincan’ın en merkezi noktasında Askeri kullanıma haiz 4 aynı bölgenin satışı yapıldı. Yeni Mahalle’de bulunan Askerlik şubesi ile girişi Osman Pelen caddesine bakan Askeri lojmanlar ile Askerlik Şubesinin karşısında bulunan askeri lojmanların satışı gerçekleştirildi.

                Yeni Mahalle’de 4 bin 904 metrekare olan Lojman alanı 13 bin 638 tl muhammen bedel üzerinden satışa çıktı.

                Askerlik şubesinin yer aldığı nokta bin 618 metrekarelik arsanın satışı 5 milyon 955 bin TL muhammen bedelle gerçekleştirildi.

                Askerlik şubesinin karşısındaki 3 bin 713 metrekarelik askeri lojman alanının satışı da 11 milyon 809 bin tl bedelle satışa çıkartıldı.

                Askerlik şubesinin Çapraz aşağı karşısında 4.599,87 m² askeri lojman alanının satışı da 13 milyon 615 bin tl bedelle satışa çıkarıldı. 

Satışı gerçekleştirilecek olan bu arsaların ödemesi % 25'i peşin, kala kısmı ise 60 aya kadar eşit taksitle ödenebilecek. Yapılan satışların tümü KDV'den muaf tutulacak. 

               

Editör: Doğu Gazetesi