İngilizcenizi Geliştirecek En İyi Kitap Tavsiye Listesi

En iyi İngilizce kitap önerileri listemizde yer alan kitaplar arasında her seviyeden kişiye uygun İngilizce kaynak önerisi bulunur.

Essential Grammar İn Use

Essential Grammar İn Use

İngilizce kitap önerileri listemizin en çok tercih edilen isimlerinden biri olan Essential Grammar İn Use; anlaşılır örnekler ve takibi kolay alıştırmalar içerir. Başlangıç seviyesindeki her öğrencinin gerek duyduğu dilbilgisi alanlarını kapsar ve öğrenme sürecini kolaylaştırır. Sol sayfasında anlaşılır açıklamalar ile sağ sayfasında excercise alıştırmaların olduğu iki sayfalık üniteler vardır. Çalışma kılavuzu en çok kullanılan dil noktalarını bulmaya yardımcı olur. Böylece kendi başınıza çalışma imkanı verir.

Her unite için daha fazla alıştırma yapmayı sağlayan yüzlerce excercise alıştırması içerir. Çeşitli oyunlar ve egzersizler sayesinde keyifli bir öğrenme deneyimi yaşatır. Pratik yapmak istenilen alanları test etmek için 600’den fazla dil bilgisi sorusu arasından seçim yapılabilir. Ses kayıtları ise ekstra dinleme ve telaffuz pratiği için avantajlıdır. 

Barron’s IELTS Superpack Hazırlık Kitapları 4’lü

Barron's IELTS Superpack Hazırlık Kitapları 4’lü

İngilizce kaynak önerisi listemizin en çok tercih edilen kitaplarının başında Barron’s IELTS Superpack Hazırlık Kitapları 4’lü gelir. IELTS sınavına girecek olan kişilerin yüksek puan alması çok önemlidir. Barron’s IELTS Superpack Hazırlık Kitapları 4’lü sınava girecek olan kişilere, sınavda karşılarına çıkacak olan soruları yanıtlamak için en iyi yöntemleri seçmelerini sağlayacak bir dizi strateji sunar. Ayrıca hızlı ve verimli seçimler yapmalarına yardımcı olacak ipuçları sağlar. İngilizce dinleme, okuma, yazma ve konuşma konusunda fayda sağlayan Barron’s IELTS Superpack Hazırlık Kitapları 4’lü açıklanmış cevapları ve alıştırma soruları ile etkili bir öğrenme deneyimi için tercih edilebilecek en iyi kaynaklar arasında yer alır.

A’Dan Z’Ye Tam Kapsamlı İngilizce Öğrenim Seti

A'Dan Z'Ye Tam Kapsamlı İngilizce Öğrenim Seti

İngilizceyi geliştirmek için kitaplar arayanların sıklıkla karşılaştığı isimler arasında A’Dan Z’Ye Tam Kapsamlı İngilizce Öğrenim Seti yer alır. İngilizce öğreniminde en çok başvurulan kaynakları bir araya getirerek tek kitapta 3 kitabın içeriğini barındırır. Yaklaşık 160 dakikalık MP3 ses kaydı sayesinde İngilizceye kolay bir başlangıç yapmayı, hızlı bir ilerlemeyle istenen düzeye ulaşılmasını sağlar.

Öğrenim kursu bölümünde toplam 3 bölüm ve CD’de verilen ses kayıtları bulunur. Başlangıçtan ileti düzeye aşamalı ilerleyen 20 ders kapsamında; İngilizcenin tüm önemli konularına ayrıntılı bir şekilde yer verir. Konuşma kılavuzu bölümünde günlük hayatın her alanında kullanılacak 1000’den fazla Türkçe – İngilizce örnek tümce, sözcük ve deyimle bunların telaffuzu bulunur.

Türkçe – İngilizce ve İngilizce – Türkçe sözlükte 7000 İngilizce sözcük ve söylenişleri yer alır. Yalnızca İngilizceyi hiç bilmeyenler için değil, aynı zamanda belirli seviyede İngilizce bilgisine sahip olanlar için de vazgeçilmez bir kaynaktır. 

İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi

İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi

En iyi İngilizce kitap seçeneklerinden biri olan İngilizce Kalıcı Kelime Öğrenme Yöntemi, kalıcı öğrenme yönteminin yardımıyla kelime dağarcığını akıcı ve kalıcı bir şekilde geliştirmeyi amaçlar. Yeni tarz alıştırmaları sayesinde kullanıcılara özgün, anlamlı ve bol tekrarlı bir çalışma deneyimi yaşatır. 

Kitapta, İngilizcenin en önemli unsurlarından prefixes ön ekler basen tabanlar çalışması ayrıntılı bir şekilde bulunur. Öğrenciler böylece ilk kez karşılaştıkları bir kelimenin anlamını kolayca tahmin edebilir, ilgili kelimeyi ön eki ve tabanı yardımıyla kalıcı bir şekilde öğrenirler. Üniteler kitapta tek sayfa formatında bulunur. Kullanıcılar ve öğretmenler için kolay bir çalışma takibi sağlar.

Pelikan Yayınları Yökdil Yds Yks Dil İngilizce Kalıcı Gramer Öğrenme Yöntemi

Pelikan Yayınları Yökdil Yds Yks Dil İngilizce Kalıcı Gramer Öğrenme Yöntemi

En iyi İngilizce kitap önerileri arasında ilk sıralarda gelen Yökdil Yds Yks Dil İngilizce Kalıcı Gramer Öğrenme Yöntemi kitabında; her gramer konusu kendi içinde alt ünitelere bölünmüştür. İlgili oturumda çalışılan konularla ilgili testler sayesinde anında geribildirim edinme imkanı bulunur. Ayrıca kitapta anlatılan her konunun ardından pekiştirici alıştırmalara yer verilir. 

Her oturumdan sonra önemli kalıpları içeren 12 çeviri verilir. Böylece testlere geçilmeden önce konunun kısa bir özeti ve tekrarı yapılmış olur. Daha kolay ve pratik bir öğrenme deneyimi yaşanması için her konunun girişince konunun Türkçesi son derece basit ve anlaşılır bir dille anlatılır. Böylece öğrenciler ilgili ünitede öğrenecekleri konuyu çok daha iyi bir şekilde kavrarlar.

Montessori eğitimi nedir? Neyi amaçlar? Ne zaman başlar Montessori eğitimi nedir? Neyi amaçlar? Ne zaman başlar

Oxford Practice Grammar Basic : Revised With Answers

Oxford Practice Grammar Basic : Revised With Answers

En iyi İngilizce kitap tavsiyeleri arasında en sık paylaşılan kaynak kitaplardan Oxford Practice Grammar Basic : Revised With Answers üç seviyeli bir İngilizce dilbilgisi alıştırma serisidir. Denenmiş ve güvenilir metodolojisi, net açıklamaları ve alıştırmaları ile beğeni toplar. Her seviyeye uygun testler sayesinde; öğrencilere farklı aşamalarda ihtiyaç duydukları açıklamaları ve alıştırmaları sağlar.

Hafıza Teknikleri İle İngilizce Kelimeler

Hafıza Teknikleri İle İngilizce Kelimeler

İngilizceyi geliştirmek için kitaplar arasında yer alan Hafıza Teknikleri İle İngilizce Kelimeler; 75 günde 7500 kelimeyi hızlı ve etkili bir şekilde öğrenme imkanı sunar. İngilizce kelimeler ses benzeşim yöntemi, yazım benzerliği ve hayali görselleştirme teknikleriyle kolayca öğrenilebilir, öğrenilenler kalıcı hale getirilebilir. 

Mk Publications English Grammar Today

Mk Publications English Grammar Today

En iyi İngilizce öğreten kitap listelerinde yeri garanti Mk Publications English Grammar Today başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar her konuyu kapsayan detaylı bir gramer kitabıdır. Türkçe açıklamaları sayesinde dili kolayca öğrenmenizi sağlar. Konuları son derece başarılı bir şekilde anlattığı gibi içerisinde çok sayıda da egzersiz vardır. Bu sayede Türkçe karşılıkları olan kelimeleri ezberleme kolaylığı sağlar. Her alıştırmanın cevap anahtarı olduğundan yanlışlarınızı görmeniz ve telafi etmeniz mümkündür. Ayrıca telefon ya da tablet aplikasyonu kullanılarak kitaptaki egzersizler kolayca yapılabilir, kelimelerin telaffuzu dinlenebilir. 

Kolay ve Pratik İngilizce Gramer – Yılmaz Hasdemir

Kolay ve Pratik İngilizce Gramer - Yılmaz Hasdemir

İngilizce kitap tavsiyeleri listemizin sıradaki ismi Kolay ve Pratik İngilizce Gramer, ana dili Türkçe olan öğrencilerin özellikle İngilizce’deki zamanları öğrenme konusunda yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmayı amaçlar. İngilizce’nin gramer yapısında bulunan tüm konulara dair detaylı bir anlatıma yer verir. 

Akademik İngilizce Grameri ve Öğrenimi/Tekin Gültekin

Akademik İngilizce Grameri ve Öğrenimi/Tekin Gültekin

Sıfırdan yeni bir dil öğrenmeye çalışmak çoğu zaman zorlayıcı bir süreç olabilir. En iyi İngilizce öğreten kitap seçenekleri arasından doğru kaynakların tercih edilmesi yoluyla bu süreç çok daha kolay ve konforlu bir hale getirilebilir. Bu aşamada en iyi İngilizce kitap seçimini titizlikle yapmak önemlidir. Çünkü İngilizce öğrenirken hangi konunun hangi öğrenme yöntemiyle çalışılacağı bilinmelidir. Akademik İngilizce Grameri ve Öğrenimi her seviyeden öğrenci için İngilizce öğrenme sürecini kolaylaştıran bir İngilizce kaynak önerisi olarak öne çıkar. 

Editör: Saliha Kara