KARS (AA) - Kars İl Müftüsü Hamza Bayram ile müftülük personeli, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Bayram, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği kareleri inceleyerek, haber, çevre-yaşam ve spor kategorilerinde beğendiği kareleri oyladı.

Spor kategorisinde Cüneyt Çelik'in "Beygir gücü", haber kategorisinde Günay Nuh'un "Görev çağırıyor" başlıklı karelerini tercih eden Bayram, çevre-yaşam kategorisinde ise İsmail Kaplan'ın "Alacakaranlık ritüeli" fotoğrafını tercih etti.

Bayram, AA'nın Yılın Fotoğrafları'nda hayata dair çok güzel kareler bulunduğunu ifade ederek, AA çalışanlarını tebrik etti.

Nane yağı: Nane yağı nedir? Hangi sağlık problemlerine iyi gelir? Nane yağı: Nane yağı nedir? Hangi sağlık problemlerine iyi gelir?

İl Müftülüğü Şube Müdürü İshak İşçi ve bazı personeller de haber kategorisinde Wolfgang Schwan'ın "Savaşın yüzü", çevre-yaşam kategorisinde İsmail Kaplan'ın "Alacakaranlık ritüeli", spor kategorisinde ise Cüneyt Çelik'in "Beygir gücü" fotoğrafını oyladı.

Kaynak: aa