Erzincan İliç Madeni, bilirkişi raporuna sert yanıt Erzincan İliç Madeni, bilirkişi raporuna sert yanıt

Kemahlılar Derneği köy dernek başkanları bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundular. Toplantıda ilk olarak 2023 yılında yapılan faaliyetlerin sunumu yapıldı. Daha sonra 2024 yılı yol haritası belirlendi ve bu konuda dernek başkanlarının fikirleri alındı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “29 köy dernek başkanımızın ve kurucu başkanımız ile derneğimizin geçmiş dönem başkanlarımızın katıldığı toplantı son derece güzel, yapıcı ve verimli geçti. Toplantıda ilk olarak 2023 yılında gerçekleşen faaliyetlerimizin sunumu yapıldı. Daha sonra Köy derneklerimizden beklentilerimizi ortaya koyarak desteklerini istedik. Toplantıda Derneğimizin 2024 yılında gerçekleştireceği programlar katılımcılara sunularak fikir ve görüşleri alındı. Toplantının son bölümünde, geçmiş dönem dernek başkanlarımız ve katılımcı köy dernek başkanlarımız tek tek söz alarak, çalışmalar için dernek yönetimimizi tebrik ederek başarılar dileyip, fikirlerini belirttiler ve derneğimizden beklentilerini ifade ettiler.

Gönül birliği hedefiyle göreve başladık ve gönül birliği içersinde bilgilendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik.

Bu toplantımıza katılan bütün başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

Editör: Adem Küçükkaya