Kış kapsül dolap, işlevsellikle moda arasında bir denge kurarak, lüks paltolar, rüya gibi botlar ve rahat aksesuarlar gibi öğelerden oluşan bir koleksiyon yaratmanıza olanak sağlar. İşte size kış kapsül dolap içinde mutlaka bulunması gereken parçalar

Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları Erteleme huyundan kurtulmanın basit yolları

1. Şişme montlar

Kış kapsül dolap

Kış mevsimi kişinin giyim tarzınızı belirler ve şişme montlar sadece şık değil, aynı zamanda son derece pratikler. Bu parçalar pratik, sıcak ve hafif bir seçenek. Kapüşonlu olup olmaması kişisel tercihlere bağlıdır ve ya da şapkanın çıkarılabilir olması günlük ihtiyaçlara göre adapte olabilmenizi sağlar. 

2. Büyük boy atkılar

Kış kapsül dolap

Büyük boy atkıların sahip olduğu gücü asla küçümsemeyin. Büyük boy bir atkı çok yönlüdür ve pek çok farklı kıyafetle uyum sağlar. Büyük bir yün ceketle, eski tarz deri ceketle veya hatta geniş bir blazer ile de bu parçaları kombinleyebilirsiniz.

3. Temel katmanlar

Kış kapsül dolap

Kışın soğuk günlerinde katmanlı giyim, rahat ve sıcak kalmanızı sağlar. Özellikle soğuk bölgelere gidiyorsanız, hafif ama etkili giysiler tercih edin. Uzun kollu, yüksek boyunlu tasarımlar, temel katmanları oluşturmak için mükemmeldir.

4. Kışlık montlar

Kış kapsül dolap

Eğer kışlık gardırobunuza yatırım yapmayı düşünüyorsanız, şık bir kışlık mont tercih etmek önemli. Moda uzmanları, kişiye özel bir yün ceketin zamanın ötesinde bir yatırım olduğunu belirtiyor. Sıcaklık ve zarafeti bir arada sunan kaliteli yün veya kaşmir parçalar, gardırobunuzu anında zenginleştirir. Moda uzmanları, klasik kesimleri, özenli üretimi ve detaylara verilen önemi vurgulayarak, benzer niteliklere sahip parçalar aramanızı öneriyor.

5. Kazak elbiseler

Kış kapsül dolap

Kış aylarında stil sahibi olmanın en kolay yollarından biri kazak elbiseler kullanmaktır. Kış modasında vazgeçilmez olan kazak elbise, vaktiniz yokken bile sizi şık gösterecek kurtarıcı parçalardan. Favori örgü elbisenizi giydikten sonra diz boyu botlarla kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

6. Büyük omuz çantaları

Mikro çantalar eğlenceli olmasına rağmen, daha geniş çantaların yeniden moda olmasından çok mutluyuz! Büyük omuz çantaları, tüm aksesuarlarınızı içine sığdırabilirken günlük ihtiyaçlarınız için bol miktarda alan sunuyor. En şık olanlar, günlük giyim tarzınıza güç katan, ancak aşırılığa kaçmayan, ustalıkla tasarlanmış silüetlere, kalın tutma saplarına ve zengin renk tonlarına sahiptir.

7. Şık kar botları

Kar botları; bere, bol kazak ve kot pantolon ile harika bir kombin oluyor. Güzel bir uzun çorap ve balıkçı yakalarla, hatta kazak elbiselerle rahatça kombinleyebilirsiniz.

8. Rahat örgü kazaklar

Kazaklar, kış gardırobunun vazgeçilmez parçalarından biridir. Bu sezonu vurgulamak için çeşitli stiller ve siluetler arasından seçim yapabilirsiniz. Canlı tonlarda veya farklı dokunuşlara sahip stiller, sezona eğlenceli bir hava katacak!

9. Termal uzun çoraplar

Kış aylarında giyinirken bacakları sıcak tutmak önemli, özellikle soğuk havalarda. Termal uzun çoraplar bu ihtiyacı karşılamak için harika bir seçenek. Soğuk bir gecede mini etek veya mini elbise giymek istediğinizde, termal uzun çoraplar kıyafeti tamamlamak için harika bir parça. Hem soğuktan korunmak hem de şık görünmek için mutlaka kaliteli bir termal çoraba yatırım yapın. 

10. Şapkalar ve bereler

Kış mevsiminde stilinizi tamamlayacak aksesuarlar kış kapsül gardırop için gerçekten önemli. Özellikle soğuk günlerde, hem trendlere uyum sağlayacak hem de sizi sıcak tutacak kaliteli ürünler tercih etmek gerek. Soğuk hava aksesuarlarının değerini soğuk iklimlerde yaşayanlar çok iyi bilir. Özellikle akşam dışarı çıkarken tercih edilen deri eldivenler hem şık bir görünüyor hem de oldukça işlevsel. Ayrıca, kalın şallar ve sevimli kapüşonlar da mutlaka tercih etmeniz gereken kış aksesuarları arasında!

11. Diz boyu çizmeler

Soğuk havalarda tercih etmeniz gereken parçalardan biri kesinlikle sağlam ve dayanıklı bir çift diz boyu deri çizme. Bu çizmeler kış ayları için mükemmel çünkü sizi hem şık gösterir hem de soğuktan korur. Rahat bir tarz için bu çizmeleri tayt ve bol bir kazakla kombinleyebilirsiniz.

Editör: Saliha Kara