Proje kapsamında satın alınan şişme oyun alanları ve kanka polis maskotları ile Ulalar Beldesi 75.Yıl Bayrak Ortaokulu ve Ulalar Sancak İlkokulu bahçelerinde panayır ortamı oluşturan Toplum Destekli Polisler çocuklarla birlikte eğlendiler.
               Çocukların suç korkusunu yenmeleri ve çocuk polis dostluğu kurulması amacı ile yapılan etkinlikte, Ulalar 75. Yıl Bayrak Ortaokulunda 380, Ulalar Sancak İlkokulunda 127 öğrenci ile buluşan Toplum Destekli Polisler çocuklara hem eğitici mesajlar vermiş hem de çeşitli ikramlarda bulundular.
              2013 yılı Mayıs ayı içerisinde faaliyetlerine başlayan Kankan Seni Bekliyor projesi kapsamında bugüne kadar, ilçelerde yaşayan toplam 400 öğrencinin (her ilçeden 50 öğrenci) Erzincan merkezine getirilerek çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları sağlandı. Satın alınan şişme oyun alanları, mobil konteynır ve kanka polis maskotları ile ilimiz merkezi, belde ve ilçelerde bulunan okullarda faaliyetlerine devam edecek.
Ayrıca, proje kapsamında bin öğrenciye Erzincan Emniyet Müdürlüğü birimleri gezdirilerek polislik mesleği ile ilgili bilgi sahibi olmaları sağlanırken, öğrencilere okuma alışkanlığı kazanmaları amacı ile bin adet kitap hediye edileceği öğrenildi. 
Editör: Doğu Gazetesi