Haber: Merve KİRAZ

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Yansımaları  kapsamında Erzincan İl Millî Eğitim Müdürlüğü akredite olduğu Okul Eğitimi alanında hareketliliklerini gerçekleştirdi.

Planlanan hareketlilikler kurs ve eğitim, öğrenci gruplarının hareketliliği ve işbaşı izleme gibi faaliyetlerden oluşuyor. Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Budapeşte, Üsküp, Viyana gibi şehirlerde Eğitim faaliyeti organize etti.

Her şehirde 10 öğretmen olmak üzere toplam 30 öğretmen 'Web Araçlarıyla Teknolojiyi Eğitime Entegre Etme' konulu kurs ve eğitim faaliyetine, 18 öğrenci ve 6 refakatçi öğretmen Öğrenci Gruplarının Hareketliliği faaliyetine, 1 öğretmen de İşbaşı İzleme faaliyetine katılım sağladı.

Proje sonrası yaygınlaştırma faaliyetleri ise projenin farklı hedef gruplara yaygınlaştırılmasına, diğer kurum/kuruluşlara ilham vermesine ve gelecekte yapılacak işbirliği projelerine katkı sağlamakta.

YSK'dan Ordu kararı YSK'dan Ordu kararı

Bu kapsamda, hareketlilikte yer alan katılımcılar faaliyet süresince edindikleri izlenim ve anıları 'Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu Yansımaları' adı altında bir e-dergi haline getirdi. Dergi Müdürlüğün web sitesinde bağlantı adresinden (https://erzincan.meb.gov.tr/arge/erasmus/) erişime açıldı.

Editör: Doğu Gazetesi