Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Mübarek Miraç Kandili gecesinde kalplerdeki dualarımız ortak. Dileğim odur ki; bu kutlu gece, yaralarımızın bir an önce sarılmasına, birlik ve beraberliğin yüceltilmesine vesile olsun. Miraç kandiliniz Mübarek olsun.

Allahım! Bizleri Regaib’le sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek seni hak eden kullarından eyle.

Miraç Kandili'nin size ve sevdiklerinize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. Bu mübarek gecenin bereketi üzerinize olsun.

Erzincan’da 6 ayda 208 bin kişi hava yolunu kullandı Erzincan’da 6 ayda 208 bin kişi hava yolunu kullandı

Allah'ın sevgisi ve rahmeti bu mübarek gecede sizinle olsun. Miraç Kandili'nizi tebrik eder, dualarınızın kabul olmasını dilerim.

Tüm İslam aleminin Miraç Kandili kutlu olsun.. Böyle mübarek bir günde tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.. Herkese hayırlı kandiller.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bu gecede dua edelim Rabbimize. Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Editör: Sena ERDOĞAN