Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Pamukçu, dokuz aylık gibi kısa bir süre çalıştığı okulda hem öğrenci hem öğretmenlerin gönlüne taht kurdu. Bu nedenle öğrenci ve öğretmenler, okul müdürü Mehmet Pamukçu’yu okulun kapısına kadar ayakta alkışladılar.

Pamukçu konu ile ilgili sosyal medya hesabında; “Dokuz aylık kısa bir çalışma süresi içerisinde görevimi ibadet aşkıyla tamamlamamın onurunu ve gurunu yaşıyorum. Şahsıma verilen bu görevi yaparken, bütün birikimimizle yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için çalıştım. Görev yaptığım bu süreçte ailem gibi gördüğüm ve fedakârca çalışan Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin tüm personeline, sorumluluk bilinciyle her gün severek dersine gelen tüm öğretmen arkadaşlarıma, aile olabilmenin getirdiği samimiyet ve özveriyle çalışan idareci arkadaşlarıma, her konuda bizden desteğini esirgemeyen Okul Aile Birliği’mizin tüm başkan ve üyelerine, her birini evlat bilip üzerine titrediğim öğrencilerime, onların saygıdeğer ailelerine yürekten teşekkür ediyorum.

Erzincan usulü bulgurlu köfte tarifi Erzincan usulü bulgurlu köfte tarifi

Makamların gelip geçici ve emanet olduğunun bilinciyle, emaneti yere düşürmeden gök kubbede hoş bir seda bırakabilmiş olmak umuduyla, çalışma arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği hüzün ile tüm sevdiklerimden üzerimde hakkı olan herkesten helallik diliyor. Herkese hakkımı helal ediyorum. Allaha’ emanet olunuz” dedi.

Editör: Adem Küçükkaya