AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kulalı hemşehrileriyle buluştu

İlçe teşkilat binasında partililerle bir araya gelen Tanrıverdi, coşkuyla karşılandı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez, "Bugün mutlu bir günde hep beraber bir aradayız. Değerli büyüğümüz, abimiz, hemşehrimiz Hüseyin Tanrıverdi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Bizler Kula olarak gece gündüz Hüseyin Tanrıverdi’nin yanındayız" dedi.

Kula ilçe teşkilatı önünde kalabalık tarafından karşılanan Hüseyin Tanrıverdi, ilçe teşkilat binasında yaptığı konuşmasında, "Belediyecilik bizim işimizdir. Çünkü bizim Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan Başbakanlığa gelmiş birisidir. İnşallah Manisa’mız AK Parti ile buluştuğu zaman işte o zaman hizmet farkını görecek benim hemşehrilerim. Manisa ile Ankara’yı el ele tutuşturduğumuzda, Kula ile Manisa’yı el ele tutuşturduğumuzda hem Kula ilçesi bünyesindeki belediyemiz hizmetini verecek, hem de büyük projeler, büyük eserler noktasında da Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerini verecek. Kula hem Kula Belediyesi'nden hem de Büyükşehir Belediyemizden hizmet almış olacak" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜKŞEHİRİ BERABER YÖNETECEĞİZ"

Kendisinin 11 yıllık milletvekilliği döneminde milletin başını öne eğdirecek herhangi bir hareketin içinde olmadığını dile getiren Tanrıverdi, 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde yapacaklarını ise şöyle anlattı: “Aynı şekilde 11 yıllık süreç içerisindeki gibi çalışacağız. Hem alnımız ak olacak hem de sizin yüzünüze baktığımız zaman yüzümüz kızarmayacak şekilde dürüst siyaset yapacağız, temiz siyaset yapacağız ve adaletli bir yönetimi ortaya koyacağız. Geleceğin Manisa'sını birlikte el ele inşa edeceğiz. Bu şehri, bu ili kendim değil kentli ile beraber yöneteceğiz. Biz Türkiye’yi seven, Manisa’yı seven ve bilen birisi olarak 11 yıllık süreç içerisinde merkezi hükümetten bu şehre bu ile neler kazandırmak için gayret ettiysek Büyükşehir Belediyesi'nde de aynı gayret içerisinde olacağız. Bunları da birlik, beraberlik içinde hareket ederek el ele omuz omuza vererek hep birlikte gerçekleştireceğiz.”

“BÜYÜKŞEHİR KAPISI SONUNA KADAR AÇIK”

"Ben hemşehrilerime efendi olmak için değil hizmetkar olmak için buradayım" diyen Tanrıverdi, sözlerini şöyle tamamladı:

"Seçim çalışmalarına başlamadan önce 28-29 Aralık tarihlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Manisa’da ağırlayacağız. Manisa’nın ilçelerinde karşılayacağız. Manisa’nın adını Türkiye’ye duyuracağız. Bunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Sayın Başbakanım beni önce Allah’a sonra sizlere emanet etti. Başbakan'ın bütün düşüncesi Manisa. 30 Mart akşamı Başbakan'ın boynunu yere eğmeden bu seçimden başarılı çıkacağız inşallah. Hem de Ege’nin geleceği Manisa olarak sandıktan çıkacağız. Bugün böyle bir buluşma nedeniyle bir aradayız. İlerleyen günlerde daha iyi toplantıları birlikte yapacağız. Manisa artık siyaseti temize çeken bir Manisa olacak. Manisa dürüst olacak, Manisa’nın geleceği daha aydınlık olacak. Bugün büyük emek verdiniz, İzmir’de salonda bizi yalnız bırakmadınız. Bizi orada yalnız bırakmamanız, gerçekten takdire şayandır."

Kaynak: iha